söndag, september 21, 2008

Ursöta Aléa i John Blund Klänning!!




Vilken söt tjej va!! Lilla Aléa hade John Blund klänningen på sitt 1 årskalas. Häromdagen fanns dessa gulliga bilder i min inbox. Jag säger bara: WOW!!!

Till Baboon!!












OBS!! Evve och jag har gjort en annan deal nu och därför kan vi sänka priserna på NelloLi's kläder.
Detta var jag nere med i fredags. klänningarna kostare 199:-
Denna vecka kommer det gröna plyschbyxor som matchar Djungelklänningarna.
Samt ett par storlekar klänningar till.
Jag kommer att byta ut NelloLis sortiment på Baboon med ca 2-3 veckors mellanrum.
Jag håller er informerade här!!!




Anna.. Nu blev det rätt modell.. nr24






Hmmm..Anna beställde en Emmaljunga Scooter dyna.. Lotta är helsnurrig och syr en Teutonia Fun dyna istället. Men nu är det rätt dyna till rätt vagn. Den andra dynan får väl hamna på Tradera;o)) Om ingen vill köpa den förstås. Samma tyg som denna fast FUN modell. Jag ska lägga ut bild på den också.
Liam är lite bekymrad över sin vagn på bilderna när jag testar dynan. Mest bekymrad är han över att jag fällt ner fotstödet. Han blir vansinnig ..fotstödet SKA var uppe.

fredag, september 19, 2008

Retrodyna till Teutonia Fun nr23




Cecilia - äntligen klar. Oranga moln och flower power från Ikea! Till en Teutonia Fun.
Varför hamnar bilderna på sidan FAST jag minskar megapixeln till 3 från 7. Suck... Ibland hamnar de ju åt rätt håll med 7 mp. Why not now??

Tröjor+ mössa till Linus!!





Två luvtröjor i storlek 122/128

måndag, september 08, 2008

Världens finaste tjej!!!







Min underbara sessa Nelly i en Tunika i tyget retro Blooming och prickiga tajts i tyg från S&S.

lördag, september 06, 2008

Klart man blir lite stolt...




Jo förstår ni. I torsdags hade jag besök av Corren (Östgöta Correspondenten). Misstänker att det har lästs i Karins MT blogg för det var efter det inlägget de kontaktade mig och ville skriva om mig. Pinsamt... men visst blir man lite stolt ändå!!! Många frågor och många bilder blev det.

Sötaste kaninerna!! Klänning o byxa!!

Det här urgulliga tyget är ifrån Åhlens och kostar 99 kr m. Det blev en liten klänning och ett par byxor i storlek 86. Ska nog undvika att fråga Liam om han vill pröva klänningen. På Nellys födelsedagskalas skulle vi upp i syrummet o hämta ett par gröna molnisar. Gissa vilken 2 åring som blev skitarg för att han inte fick ha den rosa molnklänningen istället..?

fredag, september 05, 2008

John Blund höstjacka+byxa!






















Jag har blivit så inspirerad av alla fina jackor som sys lite varstans, så nu blev jag tvungen att testa med. John blund och ett brunt stretchfrottétyg, med fleece på insidan blir perfekt mot höstkylan. Jag hade ingen aning om var jag skulle börja eller hur eller något. Och jag är nog ännu tjurskalligare än dig GOBLIgobli för jag vill inte ens använda något mönster. Jag och mönsterarken kommer inte överens.. Vi får väl göra en deal av något slag. Hur som helst..Fram med favvo molofleecetröjan och klipp ut bara. Luvan blev helt fel först, för liten, så jag fick lixom sy in en tygbit i nacken. För John Blund tyget var så gott som slut vid det laget så en ny luva gick inte att få till. KNAPPAR eller något är ju en fördel att sätta dit. Ska åka och gräva i min älskade mammas knappburk någon dag.
Ska försöka få Liam att pröva sin nya höstdress så ni får se hur det blev.

Att ha John blund brallorna till kanske blir lite vääl John Blundigt, men man kan ju ha de bruna Frottébrallorna som är i samma tyg som fodret i jackan.

Wilmer har beställt lite grejjer..eller Wilmers mamma kanske det är...nr22







torsdag, september 04, 2008

Mili brallor till Mike & Milo!!

Ett par milibrallor i 68 och ett par i 98 till busgrabbarna Mike & Milo!
Tyget är från Organza

NelloLi i annons!!

Titta Titta...Mitt ibland Ej Sikke Lej, Plastisock Villervalla, Nanoou.. står det minsann inte NelloLi där oxå... Bästa Baboon!!