måndag, maj 31, 2010

Dregglisar till älsklingar.se







alsklingar.se är ny återförsäljare för NelloLi och de försöker att samla ihop över 100 olika dregglisar i sitt sortiment. NelloLi har nu bidragit med 7 st i Velour/fleece i härligt glada färger med stjärnor. Dessa dregglisar är jättemjuka och gosiga. De finns även hos nelloli.se.
Tyg från Skroten och Stoff och Stil.


torsdag, maj 20, 2010

tisdag, maj 18, 2010

Tillbax med nya Lots of stars muddjeans!



Hmmm..nu blev det visst en liten paus igen. Fast syr det gör jag så det står härliga till. Jag håller på med ett gäng dregglisar som ska till en ny återförsäljare. Sommarpåfyllning till Baboon, webshopsordrar osv. Hinner inte blogga om kläderna fast jag vill.
I lördags var jag och min älskling och såg Hoffmaestro and Chraa. SÅ bra! Blev helt fylld av energi. Söndagen var väl inte riktigt lämplig att tillbringa vid symaskinen, men däremot så målade jag möbler. Gnuggade in vit färg i trämöbler! Måste nog ha en liten inredningsblogg snart med.. Men energin satt kvar igår med så klockan 05.00 studsar Lotta ur sängen och börjar jobba. Kl 9.00 var en halv arbetsdag redan avverkad. Perfekt! Ok, idag är jag trött! Fast det har jag ju inte tid med då, så bort bort bort! Pigg och alert it is!

Muddjeans har det blivit några på sista tiden. Och fler lär det bli! Mååånga!
Vad glad man blir när Thez berättar att Milo helst bara vill ha mina muddjeans. Han har ett par gula och ett par gräsgröna. Storebror Mike har röda med döskallar och gula. Dessa och dessa! Så nu ser ju hon sin plikt som mamma, Milo MÅSTE få ett par till! Härligt!

Mönster till dessa är mitt eget.
Tyget kommer ifrån alltomhandarbete.se.
Läs mer om materialet och jeansen HÄR! Får många förfrågningar om just tyget är mjukt, för det ser mjukt ut. Och det är det ju, för att vara just jeans.

Liam ställer nog upp på lite livebilder sen i dessa nya jeans! Det skulle bli första paret ut av en hel hög men de rök direkt. "Dom där färnbyxorna ska jag ha"! Och inte kan man väl neka sin 3 åring ett par byxor lixom..

måndag, maj 03, 2010

Flera Lot's of stars jeans




Min fina lilla modell Nelly!


Jag har många beställningar på dessa lots of stars jeans nu. Superduperkul! Nu stack jag emellan med ett par till dottern. Hon har faktiskt lite dåligt med byxor och behöver en hel hög nu. Dessa älskade hon!
Mönstret är mitt egna och jeanstyget är från alltomhandarbete.
Det är ett mjukt och skönt jeanstyg. Ganska tunt, men superbra kvalitét.
Dottern är själv en jeanshatande 7 åring, snart 8, som blankt vägrar ha vanliga jeans på sig. och om hon någon gång har det så åker de av samtidigt som jackan hemma i hallen efter skolan. Men dessa, mammas jeans älskar hon. Hon - hör och häpna - hade dom HELA dagen på sig även efter skolan. Ända till baddags! Hon hade inte tänkt på det ens.

Ett par pingviner som ska semestra i cypern!

Dessa pingvin T-shirts ska följa med Liam och Noel till Cypern på fredag! Livebilder i sanden är utlovade på sötgrabbarna.
Mönster är eget och tyg från Stoff och Stil.

söndag, maj 02, 2010

Lite voffsingar till kusin och lite basplagg!


Egentligen förstår jag nu inte detta alls, men min kära kusin Annelie har beställt dessa plagg. T-shirt till sonen Elliot och body till...Ja, till bebisen som ska kika ut om någon vecka.
Och varför jag inte förstår denna beställning är att Annelie nu då syr själv på Piri-Piri.
Fast tyget från Stoff och Stil är slutsålt sedan länge och nu är det det slut i min syhylla med!





Ett enkelt baslinne till dottern i interlock från Allt om handarbete.se
Mönster är eget fast med utgång från ett favorit MOLO linne.
Detta kommer upp i webshopen i några olika färger.

Ett par enfärgade knickers med fickor i 110/116. Kommer oxå upp i webshopen.