tisdag, juli 20, 2010

tisdag, juli 13, 2010

Bilar till Liam

                            
                             
   Dessa shorts i stretchjersey från Stoff och stil och kantband från alltomhandarbete.se...
 hade jag tänkt att matcha men denna t-shirt sydd i JNYdesigns härliga tyg med "morfars maskiner"...men det dög icke åt den snart 4årige sonen i huset..


Liam beställde själv dessa byxor och även likadana strumpor och mössa.
Mössa ska han få i höst men strumpor...Hur syr man strumpor med en symaskin liksom..
Nu blir det väl pyjamasvarning om han tänker gå i detta samtidigt. Han har använt setet som jag hade tänkt mig med shorts. Det kommer bilder på det i nästa inlägg. Nu ligger han och sover i byxorna i denna hetta...

fredag, juli 09, 2010

Djungelknickers!



Vilket underbart tyg! Detta djungeltyg i frotté från JNY design! Liam har fått ett par och 3 stycken finns upplagda på Tradera i 74/80, 86/92 och 98/104. Jag har utgått ifrån Me & I´s frottéknickers som barnen älskar och som är rymliga och funkar under ett par år! Liam kan ha både 86/92 och 98/104 i dessa shorts. Mudden är från Stoff och Stil!

lördag, juli 03, 2010

Liam med sin älskade bil!









Liam har fått ett nytt set bestående av knickers i NelloLis muddjeansmodell och T-shirt med Apor från Stoff och Stil. Muddarna på knickersen är från Stoff och Stil och kantbandet på T-shirten från JNY design. Båda mönstrena är egna.
Knickersena går att beställa med valfri färg på muddarna eller i "Lot´s of Stars" varianten (se webshopen på www.nelloli.se) och kostar 299:-
På bilden är han helt salig för Pappa Jerry har skaffat nya 19" fälgar till vår Volvo c70. Biltokigare kille får man leta efter.

fredag, juli 02, 2010

En alldeles underbar liten Alvin!




Titta vilken bedårande liten sötnos!
Alvin heter den här gullebebisen och han är klädd i NelloLibody sydd i tyg från JnyDesign och velourmuddisar med tyg från SoS och muddar från Jonic. Bodyn är kantad med interlock från Allt om Handarbete.

torsdag, juli 01, 2010

Sommarmoln!


Ett härligt sommarset med linne och kjol i 110/116. Detta set finns ute på Tradera.
Knickers i cerise stretchjersey med fickor!