söndag, juli 22, 2012

Full med inspiration!!!!

Hallå där! Nu ska jag börja blogga igen! Är det tänkt iallafall! Jag är så överfull med idéer. När jag träffar eller pratar med Sanna Sannas Picknickkorg så kommer vi konstant på mängder av nya ideer! 
Detta är en vanlig ful brun gammal picknickkorg. Den har fått matt svart sprayfärg och en vit spets från Panduro! Jag är supernöjd!


Och detta är en gammal pepparkaksburk i plåt som min sambo fick från sitt jobb i Julas.
Matt vit sprayfärg, spets från Bokia och knopp från Josefinas Rum! Inspiration och Idé från Sannas picknickkorg
 En jumpin!

 En helt galet snygg regnbåge!
 Ett hav av lavendel finns på mitt jobb!
Världens knäppast katt Oliver och supercharmören Love Mirakel Han är ett litet Mirakel!
Nelly är hans stora tjej!!
Återkommer snart! I veckan kommer det en muddjeanstävling på Facebook sidan, som ni kan gilla  här till höger! Onsdag eller Torsdag ska Sanna och jag skrida till verket med nästa idé!
Ses snart!
Kram Lotta

tisdag, juli 17, 2012

En massa bilder från Midsommarafton!

Besök Sannas picknickkorg så blir ni alldeles svimfärdiga av inspiration!!! Dessa underbara cupcakewrappers fick flytta hem till mig efter midsommarafton bestämde goa Sanna! De är laminerade och kan användas om och om igen. Beskrivning till dem hittar ni hos Sanna!
Till min lycka fick jag också tag i ett underart tårt(kak)fat på Plantagen! Fanns ett par stycken kvar!Jag var bara tvungen att ha ett efter att ha sett Sannas fina!
Saftdunk+tappkran till barnens"Saftinbox" finns på Biltema. Det ska införskaffas till våra barns födelsedagar i Augusti! Vilke kanonidé Sanna!!!! 
















RAINBOW DELUXE!!!


Jag tror aldrig jag sett maken till regnbåge som den ikväll. Helt magisk! En stark och en svagare över, en liten bit ifrån. Den såg ut att sluta i kyrktornet, så undrar om skattkistan finns där?


torsdag, juli 12, 2012

Eget smör!!

Imorse fick vi för oss att göra eget smör! Vi tog ca 2,5 dl vispgrädde och vispade tills det blev klumpar i vätska. Då lade vi allihopa i ett kaffefilter (funkar garanterat lika bra med en tygbit, för det är väl så man gör på riktigt? På ett ungefär eller nåt)
Sen pressade vi försiktigt ur vätskan genom kaffefiltret så bara smöret blev kvar. Salta det lite efter tycke och smak och rör ihop. Klart!
Vårat egengjorda smör fick betyget "godare än Flora" och "sån't här smör ska vi alltid ha"!!! Vad Jerry tycker får jag uppdatera er med senare. Men han anser sig vara smörexpert!!!!