onsdag, januari 27, 2010

NelloLi goes retro... men ska jag göra det i svart eller vitt..?


Hästarna är second hand fynd!
Blommorna fyndat på Röda korset!!!

Farm Yari! Tyg från Jysk! (5 meter 99:-)Retro Djur från Ica Maxi! (Påslakan för 79:-)

Ikeas djungeldjurisar

Hemtex djungeldjur!

Retrodjur från Ellos!


Retrodjur från Panduro!


Ikea!

Retro hästar från..Tradera? Finns i rosa oxå!

Allas våra flodisar från Ikea! Finns även i LIME!


Jag har sytt dessa retrodjurbrallor så jag tom drömde att symaskinen började ryka och min sambo tog den och ställde på en liten vagn med en filt över så den inte skulle frysa och gick ut i snön på en promenad med den....Hmmm! Lurigt..?


Hursomhelst så finns det nu hela 67 TRADERAAUKTIONER från NelloLi som du hittar HÄR!

Allt är utrop från 99 kr så fynda på! 50 % mot ordinarie! (De brukar kosta 199:-)


Jag har så mycket idéer så det svämmar över och slutar ofta med att jag sitter och fånstirrar rakt fram med saxen i högsta hugg!


Har nu 4 NelloLi homepartyn inbokade med en början i slutet av februari så jag måste köra hårt nu! Känner enorm lust att sy och skapa och sälja, så det där fånstirrandet med saxen måste väck! NU!


Igår tog jag även tag i att sy lapptäcken! Av alla gamla spillbitar! Har tänkt det i typ 2 år men fyyyy så tråkigt. Sätter igång och upptäcker att det är HUR kul som helst! 3 lapptäcken blev det som finns på Tradera nu! Bloggar om dem i morgon!

Kramar Lotta!


Förresten...Ska bloggen vara svart eller vit...?

8 kommentarer:

Fangoria sa...

Vilka fina byxor!!! Hmmm, svart eller vit...? Vitt är väldigt rent och klart!

od Andulky sa...

Wow, så mycket fint!
Svart blogg tycker jag ;-)

ElliMus sa...

Svart! Fina byxor!

anna sa...

Jag tycker faktiskt vitt är snyggare.
Jag skulle själv vilja ha en vit blogg men tyvärr ser mina teckningar väldigt gråa och trista ut då:-(

KroKKoFin sa...

WOW så fina byxor. En fråga bara; alla motivtyger...vad är det för material? Är det vanlig hederlig jersey eller stumt bomullstyg? Och inte visste jag att man kunde hitta snygga tyger på alla dessa ställen. I alla fall inte att ha till byxor :-)

NelloLi sa...

Byxorna i detta inlägg är rakt igenom sydda i vävt tyg som tex påslakan! Säljer som smör på Tradera!

KroKKoFin sa...

Men är det för den pösiga modellen som de blir sköna och man kan känna sig "rörlig" i dem? Rent spontant hade jag trott att man sydde byxor i stretchiga tyger för att man har lättare för att röra sig i det materialet. Men det går kanske lika bra i vävt tyg? Vilken är din egen erfarenhet av det? Att sy i vävt tyg hade ju varit mycket roligare och smidigare för utbudet är ju så mycket större.

NelloLi sa...

Jag försöker att göra byxorna med lite vidd, lite längd och lite utsvängda nertill. Sen är det väl en smaksak. Vissa gillar dessa brallor och vissa vill bara ha stretch/ velour/trikå. Har fodrat några med, men tycker att de blir lite tunga då. Bättre att ha tights under kanske. Många barn älskar ju dessa brallor med alla djur och glada färger. Fast jag är noga med atrt skriva vid försäljning att det är vävt tyg.