tisdag, september 07, 2010

Små troll..

 Ja nu har det gått lååång tid sedan förra inlägget. Har inte haft lust att varken sy eller blogga. Och nu när jag har lust att sy igen så befinner sig overlocken på lagning. Tydligen har den brutit stygnplåten. Så det tar väl ett par veckor till antar jag. Reservdel måste beställas. 
Dessa troll levererades för många veckor sedan. Klänningen åt ett håll. Byxa och dregglis åt ett annat håll. Fast i samma stad. 
Jag har ju numera detta som en hobbyblogg. Jag har sedan snart 2 månader avregistrerat mig som företagare vilket känns otroligt skönt. I slutet sydde jag dygnet runt kändes det som. Jag köpte in tyg, sydde kläderna, byggde webshop, bloggade, fotade och redigerade alla bilder, skötte den där jävla bokföringen... Det blev för mycket. Just nu kan jag inte ta mig vidare. Men det är inte omöjligt att NelloLi startar upp igen. När barnen är större. På ett annat sätt. Under andra förutsättningar. Vi får se. Just nu känner jag bara att jag gjort rätt val. Nu ska mina barn få kläder sydda till sig. Jag ska sy sådant jag vill men aldrig hann med. Bara lusten att sy infinner sig igen. 

1 kommentar:

MissCharlotte sa...

Hej!

Måste bara säga att du syr fantastiskt fina kläder! Har läst att du lagt ner ditt företag så jag hittade dig försent :( Men jag har läst det du skriver och förstår varför du lägger ner verksamheten tills vidare. Dock måste jag säga att jag blev totalt tokig i trollkläderna och om det någon gång finns möjlighet att få köpa klänning, byxor och dregglis så hör gärna av dig.

Mvh,

Charlotte