tisdag, januari 25, 2011

Lockar med plattången!
Vilka fina lockar man kan göra med en plattång! Riktiga korkskruvar! Fast det är lite trixigt att komma på hur man gör. Denna video tycker jag beskriver detta alldeles ypperligt! På den nedersta bilden har min dotter Nelly alldeles nyplattat hår. Och en stund senare togs den övre bilden. Jag tyckte jag gjorde preciiis som videon visade första gången. Men inte en lock blev det. En böjd kant. Sådär snyggt! Det viktigaste är att följa med locken hela vägen ut och lixom snurra med plattången. Och sen att snurra locken runt fingret som de visar i klippet jag länkat till. Och spraya.

Idag har jag stått på ett par skridskor för första gången på många år. Försökte säga till min dotter att det var ju minsann 13-14 år sedan när jag gick i 8an, men då säger hon fräckt: 
"Jasså var du 18 när du gick i 8an."
Njaaa, allstå måste det vara så himla exakt jämt. När jag äntligen hade fått på mig skridskorna och ramlat 3 gånger på 20 minuter(Givetvis var dessa fall med flit)
så ringer Jerry, my man. Och han garvar när han hör vad jag gör. Jag säger då det. Jag skulle inte svarat. Jag menar undra om han skulle svara balanserandes på ett ben på en smal pinne på 200 meters höjd på en byggställning utan säkerhetssele. För så var det ju för mig. Jämförelsevis alltså.Inga kommentarer: