fredag, januari 04, 2013

It's Alive!

Det trodde ni inte va? Emellanåt har jag tvivlat själv. År 2012 har inte varit på min sida vill jag lova. Så mina förhoppningar inför 2013 är nu istället helt galet stora. Det kan ju inte bli värre tänker jag..
En liten start idag och en nyårshälsning. Jag får köra en liten review av det senaste halvåret. Ett deppigt inlägg får det väl bli om allt elände, men sen lovar jag att fokusera på allt som är positivt. Och det mesta är ju det. Min balans är däremot inte bra. Och jag är sämre än någonsin på att springa. Men jag återkommer till det i ett kommande inlägg.

Emellanåt drabbas jag av hjärnsläpp, och tar med mig min sjövilda 6 åring till stan. Jag kommer ihåg varför under tiden vi är på väg ner till stan. Men då är vi ju på väg. Och den här gången kanske det går bättre. Han kanske inte får något utbrott idag. Och nää, något utbrott blev det inte. Han var istället i sitt esse. Totalt "speedad" hela tiden. Först gick vi in till frissan för att boka klipptider till mig och Nelly. Väl därinne var alla upptagna och en frisör ropar ner i en trapp: "Kan nån ta kassan"? --Det kan jag göra, vrålar Liam. Och sen ska jag ha en klubba med.
Det vet han ju att man brukar få där. Om man klipper sig alltså.
Sen gick vi och fikade. Vilken pärs. Stackars storasyster skämdes. Mamman med. Han gjorde allt. Utom att sitta still och fika.
Sen gick vi vidare till biblioteket. Där sa en personal hejdå. Då ryter min son i:
-Vart ska du? Alla skrattar gott.
Sen går vi till mataffären. På väg in hör han några ungdomar svära bakom oss. Då är det dags igen. -Hallå där. Ni sa F-A-N.. Det får man inte faktiskt.
Sen tar han en gratis barnbanan. Tar ytterligare 3 och trycker ner i bibliotekspåsen. -Vi tar med oss några hem också...

JA han är extremt överaktiv. Men vilken charmkille! Full av glädje, snällhet och bara bubblar av skratt. Man skrattar och skäms om vartannat. Älskar den där ungen! Och tack gode Gud att Nelly min underbara dotter var med och hjälpte till❤.
På den nedersta bilden ska Liam strax sova. Visst verkar han trött? Pyjamasbyxorna uppdragna och svettarmband på benen!
Kram Lotta

1 kommentar:

Sofia sa...

Hej Lotta Potta!
eftersom att du vägrar svara mig på facebook så testar jag här. ;)
Jag skulle vilja beställa två mössor av dig, en till bebisen och en till Lilly, men vad kostar de och vad har du för tyger av välja mellan?
KRAM SOFIA <3