fredag, februari 25, 2011

Liam modellar!!!




Mina barn behöver massa nya kläder nu. De växer visst snabbare än vad jag tror.
Liam har fått två tröjor sydda i tyg från Stoff och Stil. Muddjeansen hör till hans favoriter och används ofta!
Imorgon tillbringar jag dagen på Baboon och säljer barnkläder. Nu ska jag fortsätta att lägga ut traderaauktioner! Ha en skön kväll. Barnen sussar och Jerry är hos sin bror och spelar Kinect! Så jag sitter här med en cider och softar!
Kram

måndag, februari 14, 2011

Finaste mejlet någonsin....♥

Fick det underbaraste mejlet någonsin av min älskade dotter Nelly!!!!

Glad alla hjärtans dag på er allihopa! Hoppas ni haft en fin dag!

söndag, februari 13, 2011

Förvaringspåsar ute i snön..



 



 
Ja fast nån snö tänker jag inte förvara i dessa. Tygpåsarna är i lite olika storlekar. En del passar en vinflaska, en del är lite större. Jag lägger nog ut en del av dem på tradera.
Liam har hittat ett lekställe vid den långa trappan upp till vårat hus. (Den som jag ÄLSKAR att skotta...) Där sitter han och kör bil i en buske som har mosats sönder av all snö, så den kommer att sågas bort när det blir vår på riktigt! 
Dagen har varit väldigt lugn. Vi är fortfarande förkylda och sambon är helt däckad i feber och förkylning som vi var för några dagar sedan. Fast karlar låter ju så roligt när dom är sjuka. Herregud vilka ljud de kan få fram. Fniss...

fredag, februari 11, 2011

Bilder från förra hösten!!










Dessa helt underbara bilder tog fotografen Nina i parken utanför oss förra hösten. Älskar dessa!
Liam i orange, Nelly i rosa och Ninas son Dante i grönt!
Förvaringskorgarna får fotas i morgon. Det står 10 st klara här men orken idag har lyst med sin frånvaro. Helt däckad i denna tunga förkylning vare sig jag vill medge det eller inte. Nu blir det bok och säng fö rmin del!

torsdag, februari 10, 2011

Katten har gått & lagt sig nu..

Oliver har lagt sig tillrätta bland krukorna. Liam har lagt sig tillrätta bland leksaksbilar och böcker. Stackars Nelly sitter i soffan och hostar med en kopp honungsvatten. Hon och jag är genomförkylda båda två. Nelly har dessutom haft massa näsblod ikväll. Mitt lilla ♥
Tygförvaringskorgarna kommer det bild på i morgon. Har gjort mig osams med 2 av 3 symaskiner, så nu får det vara! Jag ska ta med mig mina 5 nya böcker upp och börja läsa någon av dem! Godnatt!

Grekiskt lantbröd & lite påminnelser om hur snöigt det var 2010!


Har bakat lite grekiskt lantbröd! Recept på detta? Njaa...Det finns ju faktiskt en färdig mjölblandning till detta bröd att köpa. Bara jäst och vatten ska tillsättas! Perfekt! Och gott!
"Idag har jag sytt förvaringskorgar". Och vinförvaring (viktiga saker alltså). Måste genast köpa en flaska vin att ställa i den. Det kommer bilder på dessa senare ikväll. Dock utan vinflaska.

Var kom snön ifrån? Himlen.. jaja. Fattar det men varför varför varför? Visst att det var väntat. Jag har vägrat att köpa några tulpaner just därför. Tulpaner är ju vårblommor om något, och dom ska inte in i mitt hus förrän det är vår! Jag väntar. Men jag längtar efter en stor bukett på bordet!
Jag ska "trösta" er med några bilder från runt den 20 februari 2010. Det var värre då.
Jerry skottar snö från vår balkong. Jag släppte ut honom genom fönstret och stängde. Sen fick han skotta sig fram till balkongdörren för att komma in igen. Fast det gjorde han inte. Galen som han är så hoppade han ner från taket istället. Fast det var ju ganska mycket snö...
"Var är min gunga?" undrade Liam
Isbjörnen Oliver älskar att vara ute i snön. Här har han visst fått in lite i munnen!
Tur att staketet syntes liiite iallafall. Sådär snöigt är det ju inte i år..

....And I don´t wanna miss a thing

Denna underbara trätavla fick jag av min älskade Jerry på min födelsedag. 
Jag blir tårögd varje gång jag tittar på den. I love you♥
Ett hjärta som står på öppna spisen hemma.
Den här tavlan fick jag också i födelsedagspresent. Urmysig!
Jag trodde Nelly skulle kunna gå till skolan idag men hon mår jättedåligt:o( 
Förkylningen har brutit ut ordentligt. Så hon får vara hemma idag med. Stackarn. Hon ville så himla gärna gå, men hon orkar inte. Och snöar gör det med. Jag ska packa ner Liam i vagnen och knalla bort med honom till dagis några timmar. Nelly får jag bädda ner i soffan under tiden. Vem vet, kanske blir någon mer bakelse idag...

onsdag, februari 09, 2011

Baka baka liten kaka...


Det här har Nelly och jag pysslat med på förmiddagen. En jordgubbstårta ska sys oxå men vi var utan vit velour idag så det måste införskaffas först. Nu är det sovdags. Har precis lagt ut ett gäng Traderaauktioner.
Och vet ni vad..? Försöker att lära mig virka. Jädrar va pilligt det är.. Virka sånna där söta Amigurumis. Fattar nada än så länge. Natti

Fullt sjå med alla katter...

 
Liam hamnade mitt ibland alla tre katter i morse. Vrålhungriga nästintill utsvultna, eftersom de helst måste ha en och annan klapp innan det går att äta. Och jag går inte upp och ger dom klappar mitt i natten bara för att de ska kunna äta. I samma ögonblick som klockan ringer, nästan innan, sitter den orangea Lille Tjocke precis nedanför sängen och stirrar: "Seså, nu går vi ner och äter mat.."

Vårjacka!

Fast denna sydde jag förra våren. Riktigt så långt har vi inte kommit ännu så det blommar skillor i parken utanför oss. Nu har jag lagt in bilder på kläder jag sytt under, just det, sidan kläder!
Nu ska Nelly och jag sy fikabröd enligt hennes önskemål. Hon är hemma idag med efter feberdagarna! Men idag mår hon bra så imorgon blir det skola!

tisdag, februari 08, 2011

♥ Sommar ♥




Jag vill bara dela med mig av några fina bilder vi tog på hamnpiren i Vadstena i somras.
Nu ska jag och Liam knalla ut i trädgården en stund. Med den vita katten. Nelly hade ingen feber nu men är fortfarande väldigt hängig och vill ligga inne på soffan och kolla på en Barbiefilm. Sen ska jag jaga dammråttor. Eller jaga.. Dom är väl överallt i vanlig ordning.
Kram på er

Hur svårt kan det vara?

Några molnmuddisar har blivit sydda med naturligtvis. Länge har jag känt att lusten att sy har varit som bortblåst. Men nu börjar den spira lite igen. Eller om det är vårkänslorna som spökar? Hur som helst så har jag sytt. Och nu vill jag köpa tyg. Och vinna 1 miljon.

Jag har sorterat bilder i datorn också. Vad många bilder man har glömt bort. Jag håller tom på att framkalla bilder. Från 2007. Smart nog framkallade jag bilderna från 2010 helt nyligen. Men de kan jag ju ändå inte sätta in i något album för naturligtvis ska de ju in i rätt ordning. Hur svårt kan det vara? Att ta tag i saker. Bara jag blir ok nu så ska jag ta tag i allt. Liam blev sjuk i fredags. Jag i Lördags och Nelly i söndags så hon ligger febrig och hängig i soffan. Stackars liten. Ett av mina nyårslöften för 2011 är - det allra viktigaste - Jag ska inte gnälla över småsaker. Det mesta ordnar sig. En frisk människa vill ha allt. En svårt sjuk människa vill bara en sak. Bli frisk.
Fast jag skulle gärna vilja vinna 1 miljon iallafall. Men jag vill hellre hålla mig frisk.

Min lilla Liam 12 timmar gammal!
Nelly nästan 4 år i Dalarna!
Liam & Amelia 1 år!